“Ik had al jaren last van twee golf-/ tennisarmen, waarschijnlijk door overbelasting. Daarnaast had ik ook een slijmbeursontsteking in mijn linker schouder en in beide polsen carpaaltunnelsyndroom.

Ik ervaarde veel pijn en sliep slecht doordat ik niet meer wist hoe ik moest liggen. Ik had al diverse therapieën en behandelingen ondergaan die allemaal tijdelijk iets deden. Ik had veel spanning in mijn lichaam omdat ik eigenlijk dacht, dat ik voor altijd met de pijn zou moeten leven.

Na verwijzing door mijn huisarts ben ik in november 2018 bij Jason terecht gekomen.

Door zijn behandelmethode werd de spanning minder, en de pijn beter te verdragen en inmiddels ben ik recent geopereerd voor het carpaaltunnel syndroom. De pijn in mijn armen is nu bijna weg. Ik blijf onder behandeling bij Jason, niet alleen voor het verdere herstel van mijn armen, maar ook omdat ik de behandeling zie als een soort “APK”/ cadeau momentje voor mezelf.”

Suzanna Verschuren

“Na een hernia zo’n 3 jaar geleden had ik klachten overgehouden aan de rechterkant van mijn rug. De klachten waren verholpen, maar onbewust ben ik waarschijnlijk meer met links gaan corrigeren en kreeg ik dus klachten aan mijn linkerbil en kuit/achillespees. Veel geprobeerd zoals fysio en dry needling maar niks hielp. Via mijn schoonvader en vriendin kwam ik bij Jason terecht. Al gelijk na mijn eerste behandeling voelde ik al verlichting en na enkele keren bij Jason te zijn geweest zijn de klachten nu verdwenen, ik merk dat het wel een zwak punt blijft als ik stress heb maar als de klachten weer heviger worden dan weet ik Jason te vinden. Nooit gedacht om op dit niveau weer terug te komen. Ik kan weer zaalvoetballen en trimmen en daar was het me uiteindelijk ook om te doen.. Jason erg bedankt!”

“Verwezen door mijn Chiropracter kom ik al enige jaren bij Jason om de opgelopen spanning uit mijn lichaam kwijt te raken. Zeker nu ik mantelzorger voor mijn vrouw ben, heb ik de hulp van Jason nodig om alle spieren goed te laten functioneren. Hij doet dit met succes en de stilte tijdens de behandeling met alleen wat zachte muziek op de achtergrond is weldadig.”

Rien

“Mijn klachten begonnen tijdens mijn zwangerschap met uitval van mijn pols. Tintelingen maar daarop volgende een zure pijn en een fikse ontsteking links en rechts. Tot mijn eerste behandeling bij Jason had ik al van alles geprobeerd om van mijn pols en pijnklachten af te komen. Eerst Diclofinac, toen dat niet hielp zwaardere medicatie daarna 2 cortisone spuiten links en rechts. Toen dat niet hielp een operatie links met 6 weken revalidatie. Daar krijg je de handelingen aangeleerd om iets op een andere manier aan te pakken om je polsen te ontlasten. Te lange laatste had ik me er maar bij neergelegd dat ik met de pijn die ik had verder moest leven. Ik was inmiddels al ruim 3 jaar onderweg.

De chiropractor waar ik onder behandeling was adviseerde mij een massage te nemen voor mijn schouder/nek klachten. Toen hoorde ik via mijn kennissenkring dat ik maar eens bij Jason moest aankloppen voor mijn pijnklachten. Zo gezegd zo gedaan. Klacht omschreven: nek schouder zitten behoorlijk vast.

Eenmaal op de tafel voelde het een beetje vreemd want Jason begon aan zijn werk en binnen enkele minuten kreeg ik mega tintelingen in mijn pols, alsof hij iets verlichtte en meer ruimte gaf terwijl ik nog niks vermeld had over mijn polsklachten. Ik was na mijn eerste behandeling zo opgelucht en deels pijnvrij dat het een ongelofelijk gevoel was. Bang om de pijn weer terug te krijgen maar zo opgelucht dat het even weg was. Jason adviseerde mij voor een beter te behouden resultaat op kort termijn een nieuwe behandeling in te plannen en dat deden we ook. Eerst enkele weken elke week daarna met 2 weken er tussen en ik zit nu op een termijn van een kleine 3 maanden. “Onderhoud” zeg maar.

Ik ben Jason eeuwig dankbaar want hij heeft echt mijn pijn kunnen verlichten. Natuurlijk wanneer ik wat gestresst ben voel ik nog wel iets maar gelukkig nooit meer die pijn die ik had.”

Dochter van 15 jaar al weken ziek, vooral heel moe en heel veel slapen. Oorzaak bleek bijwerkingen van de pil te zijn. Nadat die was gestopt knapte ze nog steeds niet op totdat wij via via bij Jason terecht kwamen. Hij had meteen door waar het aan lag, door weken lang liggen en geen beweging zat alles “op slot” in haar lichaam.

Naast de behandeling, zette haar op een streng dieet. Dat was even lastig voor haar maar na drie dagen begon ze helemaal op te bloeien. Elke keer werd het dieet wat aangepast tot een heel goed vol te houden situatie die wij nu nog steeds volgen. Ze heeft in totaal vijf sessies bij Jason gehad en ze is weer helemaal de oude. Na negen weken thuis weer lekker naar school en weer volop energie. Wat een GELUK dat Jason op ons pad kwam. Wij bevelen hem dan ook van harte aan! Vijf sterren van ons⭐⭐⭐⭐⭐

Suus en Luna

Ik ken Jason als een vakkundig persoon die binnen een paar minuten weet waar de kern van je probleem zit welke hij vervolgens gericht weet te behandelen. Hij geeft je gericht advies over voeding en dagelijkse patronen die bijdrage aan een gezonder levensstijl. Voor mij heeft de behandeling bijdrage in mijn herstel van kanker en het uiteindelijk kunnen bereiken van me doel de marathon lopen, ik ben Jason daar dankbaar voor.

Kevin

Door mijn huisarts werd ik met pijn in mijn zij doorgestuurd naar Jason Geluk. Zijn speciale aanpak had zeer snel resultaat. Enige tijd daarna kreeg ik de diagnose van een spierziekte. Ik ben bij hem onder behandeling gebleven en naast de fijne behandeling die mij soepel houdt heeft hij mij ook geholpen met een aanpassing van mijn eetpatroon. Dit geeft een prima resultaat. De combinatie van verschillende methoden die elkaar goed aanvullen is zeker erna aanrader. 1+1=3

Antoinette

Omdat ik elke nacht wakker lag van de pijn in mijn benen en nek, werd ik door de huisarts naar de vitaliteitscoach gestuurd, want fysiotherapie bleek niet te helpen. Mijn spieren waren hard en slecht doorbloed. Jason pakt het hele lichaam aan. Geeft ook belangrijke tips over voeding. Ik heb er heel veel baat bij. Het gaat steeds beter. Na de behandeling voel ik mij geweldig en daar word ik blij van. Terwijl ik de wanhoop nabij was… Jason is werkelijk mijn redding!

Verena

CONTACTFORMULIER

Bent u na het lezen van deze klantervaringen enthousiast geworden over de behandelmethodes van Jason Geluk?

Neem dan contact op om een afspraak te plannen en dan zoeken we samen naar de oplossing.