DE AANPAK

De visie:

Uw Vitaliteitscoach is een professionele praktijk met de focus op preventieve gezondheid. De werk- en denkwijze is er op gericht om een oorzaak te vinden voor lichamelijke klachten die niet herstellen of die regelmatig terugkomen. Veel mensen herkennen het gevoel: een druk bestaan, vermoeidheid en regelmatig terugkerende lichamelijke klachten. Wanneer deze klachten aanhouden kan permanente overbelasting zich ontwikkelen tot chronische klachten.

Pijn is één van de natuurlijke reacties van ons lichaam die aangeeft dat er iets verkeerd gaat in ons lichaam. Dit dient op een adequate wijze behandeld te worden. Wellicht heeft u zich al meerdere malen laten onderzoeken of laten behandelen, maar als dit de pijn niet verlicht of wegneemt, is het verstandig om verder te zoeken naar een oplossing. De pijn is immers echt en zit niet tussen de oren.

Massagebehandelingen werken spierherstellend en zorgen in combinatie met gerichte voedingsadviezen voor goede en blijvende resultaten. Heeft u vragen of bent u benieuwd wat Uw Vitaliteitscoach voor u kan betekenen? Neem dan direct contact op.

Uw Vitaliteitscoach begeleidt in het vitaal worden en blijven.

De werkwijze:

De eerste afspraak begint met een gedegen intake-gesprek waarin uw klachten geanalyseerd worden. Aansluitend vindt de behandeling plaats.Voor de behandeling van chronische klachten, oftewel overbelastingsletsel, moet gezocht worden naar de oorzaak. Dit staat dan ook centraal bij de behandeling. De behandelmethode die gebruikt wordt bestaat uit het toepassen van diverse technieken en het uitoefenen van specifieke druk op de delen waar blokkades aanwezig zijn. Het uiteindelijke doel is om de klachten zo snel mogelijk onder controle te krijgen door de doorbloeding en de bewegelijkheid in uw lichaam te optimaliseren en het evenwicht te herstellen.

Er wordt altijd gestreefd naar het hoogst haalbare resultaat.