STOELMASSAGE

Een stoelmassage is een korte, ontspannende en activerende massage ter preventie van stress, RSI en overige lichamelijke klachten. Deze massage wordt gegeven in 15-20 minuten, zowel particulier als bij bedrijven. Een stoelmassage kan gemakkelijk worden uitgevoerd op locatie bij bedrijven en bij u thuis.

De massage wordt gegeven op een speciale, ergonomische stoel. Bij voorkeur wordt deze stoel in een rustige en afgesloten ruimte geplaatst. Tijdens de massage oefent de masseur druk uit met de ellebogen, handen, handpalmen en vingers op uw hoofd, nek, rug, schouders, armen en handen. Hierdoor worden blokkades opgeheven en worden zwakke plekken versterkt. Door stress en/of bijvoorbeeld een slechte werkhouding kunnen er allerlei blokkades ontstaan. Deze kunnen leiden tot lichamelijke klachten zoals stijve en pijnlijke spieren. Het lichaam komt door de massage weer in balans.

Doel

De stoelmassage werkt preventief en ontspannend en is daardoor zeer effectief. Stress en vermoeidheid worden verminderd. Ook worden de werksfeer en de werkprestaties verbeterd. Tevens bevordert deze massage de energiedoorstroming en versoepelt het de spieren en gewrichten.

Een stoelmassage is een korte, activerende massage en is een unieke manier om de gezondheid, productiviteit en tevredenheid van uw medewerkers te verhogen. Zowel uw organisatie als uw medewerkers worden er beter van. Tijdens de massage wordt extra aandacht gegeven aan belangrijke spanningspunten als gevolg van bijvoorbeeld intensief computergebruik.

Na een stoelmassage voelt u zich ontspannen, vol energie en verfrist. Hierdoor heeft u minder kans op arbeid gerelateerde klachten. Uw Vitaliteitscoach biedt tevens mogelijkheden voor een complete ondersteuning waardoor  klachten waarmee uw medewerkers al lang mee rond lopen, effectief aangepakt worden.

Voordelen van een stoelmassage:

  • Positief effect op de motivatie & de werksfeer
  • Klachten door stress en RSI zullen sterk verminderen
  • Verlaagt het ziekteverzuim
  • Bewustwording van werkhouding
  • Toename concentratievermogen
  • Werkt kostenbesparend
  • Verkwikt en energiek gevoel
  • Fiscaal aantrekkelijk

Uw Vitaliteitscoach verzorgt stoelmassages en aanvullende diensten bij veel bedrijven en overheidsinstanties. Ervaring van diverse organisaties leert dat een deskundige stoelmassage bijdraagt aan het welzijn van uw medewerkers. Wilt u ook stoelmassage op kantoor? Vraag direct een offerte aan door het contactformulier in te vullen. Er wordt dan zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.

Afspraak maken met
Jason Geluk 

Mobiel: +31624503105
Email: info@uwvitaliteitscoach.nl