VOEDINGSADVIES

Werken aan een gezond gewicht betekent terug naar een “normaal” eetpatroon. Een goede voorbereiding is belangrijk om een echte start te kunnen maken. Wanneer u weet waarom u het doet, is de motivatie nog groter. Overgewicht kan op de lange termijn nadelige gevolgen hebben voor uw gezondheid. Het vergroot de kans op hart- enĀ  vaatziekten, diabetes en een hoge bloeddruk.

Lichamelijke, emotionele en mentale klachten kunnen door aanpassingen in uw voeding een stuk verbeteren of zelfs verdwijnen. Het consult bestaat uit een uitgebreid gesprek en een diagnose van uw conditie. Aan de hand hiervan wordt er een persoonlijk leef- en voedingsadvies opgesteld waarmee u in het dagelijkse leven aan de slag kunt.

Gezonde leefwijze

Bij gewichtsverminderingen gaat het niet alleen om het volgen van een voedingsadvies. Een gezonde leefwijze is de enige manier om het behaalde resultaat op de lange termijn te behouden. Uw Vitaliteitscoach helpt bij het samenstellen van een uitgebalanceerd voedingsadvies, aandacht voor lichaamsbeweging en eventuele aanpassingen in de leefstijl.

Afspraak maken met
Jason Geluk 

Mobiel: +31624503105
Email: info@uwvitaliteitscoach.nl