VOOR BEDRIJVEN

Uw Vitaliteitscoach verzorgt massages op werkplekken. Deze werkwijze helpt uw organisatie bij het laag houden van het ziekteverzuim. Al veel bedrijven zien de voordelen van het geven van massages op kantoor. Als motivatie en/of beloning van uw medewerkers is een stoelmassage op kantoor de uitkomst.

De werknemers kunnen zelf online een afspraak inplannen voor de massage. Hierbij kunnen zij zien op welke dagen Uw Vitaliteitscoach op het kantoor aanwezig is en kunnen zij zelf bepalen op welk tijdstip zij gemasseerd willen worden. Hier heeft u dus geen omkijken naar!

Bij een kantoormassage worden het hoofd, de nek, de schouders, de armen en de rug gemasseerd. Tijdens de massage kan men de kleding gewoon aanhouden. Een kantoormassage duurt ongeveer 20 minuten. Echter hebben wij ook andere massagevormen in het assortiment wanneer indien gewenst gebruik van gemaakt kan worden.

Wanneer u geïnteresseerd bent in de mogelijkheden van een kantoormassage bij uw bedrijf, komen wij graag bij u langs voor een gratis proefafspraak. Zo kunt u eerst zelf de voordelen ondervinden van een massage op uw kantoor. Neem direct contact op met Uw Vitaliteitscoach en ontdek wat de voordelen van kantoormassages kunnen doen voor uw bedrijf en uw medewerkers!

Onze diensten voor bedrijven

  • Massage op locatie
  • Workshops voeding en vitaliteit
  • Werkplekadvies
  • Vitale medewerkers

Afspraak maken met
Jason Geluk 

Mobiel: +31624503105
Email: info@uwvitaliteitscoach.nl